ATCATC is een leverancier van kwalitatief hoogstaande houtproducten én een hardhout tuinhout programma. De producten worden exclusief geproduceerd voor de Europese hout & bouwmaterialen handelaren en houtverwerkende industrieën.


ATC is sinds 2009 FSC ® gecertificeerd. Wij streven er naar in de nabije toekomst alleen nog maar duurzaam gecertificeerd hout te leveren. Deze verplichting zijn wij met onze leveranciers en afnemers aangegaan.


ATC beschikt over een eigen productie faciliteit in Indonesië en joint ventures met producenten in Zuid Amerika en West Afrika.

ATC streeft naar betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit. Door onze opgebouwde expertise op het gebied van verschillende houtsoorten uit Zuid Oost-Azië, Zuid-Amerika en West Afrika kunnen wij op vrijwel elke aanvraag een passend antwoord vinden.

Uw kwaliteitcontrole ter plekke >>> Onze fysieke aanwezigheid in deze continenten stelt ons in staat alle te leveren producten te controleren. Deze complete technische controle begint bij de aanvoer van ruw materiaal tot en met een test rapport van elke verscheping. Uitgevoerd in ons eigen test laboratorium.

Overzicht assortiment >>>
We richten ons op houtproducten met toegevoegde waarde. Voorbeelden zijn:
 • kozijn (ABC)- en raamprofielen
 • diverse profiellatten
 • componenten voor de - deur- en trappenindustrie
 • hardhouten binnendeurkozijn sets
 • samengestelde tafelbladen
 • boei- en rabatdelen. Maar ook gevingerlast raam- en kozijnhout met KOMO–GIP certificering.

  Deze producten worden dus zowel solid als gevingerlast, eventueel met een goede grondlaag, geproduceerd.

  Tevens leveren we ruw, geschaafd tuinhout & tuinproducten uit:

  Azië : Bangkirai/Keruing/Merbau/Meranti
  West Afrika : Azobe/Bilinga/Iroko/Mahonie
  Zuid Amerika : Cumaru/Ipé/Cedrorana/Guariuba/Grapia/Jatoba/Basralocus/Groenhart/Wallaba

  Image4 Image3 Image6 Image7 Image9 Image10

  Certificering >>>
  Een belangrijk deel van onze producten kunnen geleverd worden met certificaten voor legaal en duurzaam bosbeheer zoals: FSC ® / Keurhout / MTCC / VLO / TFT

  U en ATC! ATC is uw directe verbinding met producties in landen van herkomst. Producten met meer toegevoegde waarde geven u én uw klanten de kans om zich te onderscheiden. Eventueel ondersteund met uw eigen label en verpakking van de producten.  ATC
 • Postadres:

  Kwadijkerkoogweg 16, 1442 LA PURMEREND
  T: 0299-649030
  E: marlisa@atctme.nl

  Klik hier voor aanvragen informatie.  Image1
  Login voor klanten
  Indien u klant bij ons bent en een username en password hebt ontvangen kunt u hieronder inloggen om de status van uw order(s) in te zien.  Inschrijven nieuwsbrief
  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!  Onderstaand onze laatste nieuwsberichten.
  Klik hier voor een volledig overzicht.


  19 april 2011 ABC en Raamhout met FSC ®


  DEMARARA GROENHART -
  ATC heeft in British Guyana een samenwerking opgezet met een grote bosconcessie houder. Dit betekent dat wij u – direct van de zagerij – diverse specificaties in Groenhart kunnen aanbieden.

  FSC CoC certificaat
  ATC heeft sinds augustus 2013 een FSC groepscertificaat. Onze leveringen van FSC gecertificeerde houtsoorten en houtproducten uit Azie en Zuid-Amerika vinden plaats het certificaatnummer SCS-COC-000652-VT